machetedidactice.com

Idei pentru mămici – Invitații pentru serbarea de Crăciun

Vă povestea zilele trecute că doamna dirigintă a lui Luca este o doamnă deosebită. A hotărât, alături de copii, ca să organizeze o mică serbare cu prilejul finalului de an dar și a sărbătorilor atât de îndrăgite. Ieri, în urma unei discuții cu o mămică, am aflat că marți, la ora 16:00, are loc această manifestare.
Am gândit că poate n-ar fi urât să fac niște invitații pe care copiii să le ofere părinților, pentru că la un așa prilej festiv nu poate lipsi invitația.
Fără să mă roage nimeni și fără să cer ajutor nici financiar și nici de altă natură, am meșterit ceea ce veți vedea mai jos. Toată dimineața numai de asta m-am ocupat pentru ca la finalul orelor, atunci când copiii se vor duce acasă, să fie deja în posesia lor.
După ce am pendulat între modele și m-am hotărât destul de greu asupra mesajului, am optat pentru ceva foarte simplu și de efect (părerea mea).
Modelul și textul îl puteți vedea mai jos. 🙂

snowman-christmas-invitation-samplesnowman-christmas-invitation-sample-copy-2

20161216_095101

Am tipărit și decupat 33 de invitații (ele au fost așezate pe o hârtie cerată care mi-a adus aminte de copilăria mea), asta pentru că sunt 31 de copii iar două am făcut pentru profesoarele de limba română și engleză, cele care s-au ocupat de organizare.

Am ales să le pun în niște plicuri colorate iar pe fiecare plic, la locul unde se pune timbrul, am atașat câte un abțibild.

20161216_10565020161216_105805

În aproape 4 ceasuri le-am terminat și la ora când copiii au plecat acasă, au putut intra în posesia lor.

Abia aștept să-i văd și să-i aud cântând colinde!

20161216_125500

Lasă un răspuns

%d