Machete didactice – Câştigătorul concursului nostru ,, O machetă caută o prietenă, sau un prieten” este . . .

DSC_5832

Aşa cum am promis, astăzi la ora 15, concursul s-a încheiat. Drept pentru care, am pus scris numele persoanelor participante pe nişte bileţele

DSC_5831

am pus apoi biletele în pălăria ce a purtat-o Luca la Serbarea Abecedarului şi Luca a extras câştigătoare

DSC_5866

Felicitări!

Înregistrarea video este aici:

Vă mulţumesc tuturor pentru faptul că aţi foat alături de mine în acest demers. E primul concurs organizat de acest blog şi mă bucur foarte mult că am putut să-l fac.

Felicit câştigătoarea şi o rog frumos să i-a legătura cu mine. Aş fi facut-o eu, dar în urma unor probleme avute cu telefonul mobil, am rămas fără agenda cu numere. Deci într-o suferinţă, la acest capitol!

Nu doresc să închei altfel, decât urându-vă: Sărbători cu bine! şi Paşte fericit!

 

6 gânduri despre „Machete didactice – Câştigătorul concursului nostru ,, O machetă caută o prietenă, sau un prieten” este . . .

 1. Gianina Răspunde

  Ce haios e Luca,e un scump!Multumim,Ioana,si Luca,pentru concurs!
  Felicitari,Raluca,abia astept sa vad ce activitati frumoase veti face cu premiu!

  • Machete didactice Autor articolRăspunde

   Multumim Gianina! Este de la sine inteles ca atunci cand va fi sa fie, va ajunge si la tine o macheta. Timpul ne va da si acest raspuns. Pana atunci, sa va gaseasca Sfintele Sarbatori, sanatosi si fericiti!

 2. Raluca Răspunde

  Multumim din suflet!!!! Asa de mult m-am bucurat când am aflat vestea! A fost o supriza nesperata si neasteptat care mi-a luminat seara asa de mult! O vom pretui tare mult, macheta aceasta si munca ta, de asemenea, Ioana!

Lasă un răspuns