machetedidactice.com

La mulți ani, dragul meu Luca!

Image

Iată că au trecut 8 ani!
Nici nu ştiu cum, nici nu ştiu când. Tot ceea ce ştiu este ca anii aceştia au fost diferiţi de ceea ce ştiam eu că este viaţa.
În momentul în care am aflat că sunt însărcinată cu tine, m-am întrebat, strângându-l în braţe pe Răzvan, cum va fi. Cum voi putea iubi doi copii pe care mi i-am dorit mai mult decât orice pe lume?
Şi iată că, de 8 ani de zile mă înveţi şi tu, dar şi fratele tău, în fiecare zi, ce înseamnă să trăieşti.

100_0817

Nu degeaba se spune că Dumnezeu îţi dă o capacitate de-a iubi copiii ce nu poate fi explicată în cuvinte.
Sau poate există o explicaţie, dar eu una nu am nevoie de ea.
Pentru mine, faptul că dorinţa mea s-a împlinit a contat cel mai mult. Şi atunci am ştiut, că nu este suficient ca dorinţa să se împlinească ci trebuie mult mai mult de atât.

Image

Mă pot considera o super norocoasă şi pentru timpul pe care l-am petrecut numai noi doi, acel timp în care te-am găzduit cu atâta fior. Acest lucru mă face (asta ca să fiu egoistă) să am ceva ce nimeni altcineva nu are şi anume, o intimitate desavârşită în care am căutat să desluşesc, de ce m-ai ales pe mine.

Image

Nimic nu mă enervează la tine! Nimic nu mă plictiseşte la tine! Nimic nu mă face să mă opresc din demersul meu de a căuta o cale în care să te dezvolți armonios!

Image

Nu există clipă în care să mă opresc din căutat iar acest lucru îmi face atât de mult bine! Eşti o minune de copil, minunea mea!
Ceea ce-ți doresc este să fii sănătos, să trăim clipe irepetabile, să găsim răspunsuri la cele mai năstruşnice întrebări pentru ca mai apoi să fii pregatit să le găseşti singur.

Image  Image

Îţi mulţumesc că m-ai ales ca mamă, că ne-ai ales ca familie şi că, după cum sună povestea pe care ne-ai spus-o de atâtea ori, bebeluşii vin dintr-o ţară a bebeluşilor şi nu părinţii aleg copii, ci sunt aleşi.
Ori dacă ai ales să vii în inimile si sufletele noastre, trebuie că ai văzut tu ceva ce te-a determinat să faci acest gest. Ori, poate într-o zi vom afla şi asta.

Image

Image

Fotografiile pe care le-am ataşat acestor rânduri fac parte dintr-un şir nesfârşit în care am încercat să imortalizăm bucuria pe care ai adus-o în vieţile noastre, ale tuturor.

Image   Image

Image

Image  Image

Image

La mulți ani, Luca!

Lasă un răspuns

8 gânduri despre “La mulți ani, dragul meu Luca!”

%d