machetedidactice.com

Machete didactice – Fetiţe Crăciuniţe şi băieţei … Crăciunei

Image

Astăzi am ornat camerele băieţilor. S-a întâmplat lucrul acesta mai repede ca în anii anteriori, deoarece anul acesta nu vom fi acasă în ajun de Crăciun.

Image

Image

Băieţilor le place la nebunie ca să intre în spiritul sărbătorilor toată luna decembrie şi pot afirma că nici mie nu-mi displace acest lucru. În anii trecuti impodobeam până şi leaganul ce-l avea Luca, leagăn ce era montat pe holul apartamentului. În acesta, Luca a învăţaţ foarte multe lucruri: a ascultat cântecele pentru copii, a urmarit filme minunate, a învăţat să numere. Eu am învațat să mă bucur de el și să savurez fiecare clipă, aceste amintiri  dăinuind peste ani.

Image

Spiritul Crăciunului este atât de puternic, încât răzbate până şi-n cele mai îndepărtate colţuri şi se strecoară în toate sufletele ce-şi doresc această stare. Era evident că el se va regăsi şi-n locuri în care sub acelaşi acoperiş, se adună atât de mulţi copii.

Image Image  Image Image

Copiii pe care am ales să-i îmbrac în haine de sărbătoare respectă tiparul figurilor îndrăgite de mine. Făţucile lor trebuie să fie delicate şi inocente, iar hainele să aiba accesorii ,,preţioase” .

Detaliile au o importanţă majoră în toate machetele pe care le fac, însă pentru acestea pot spune că merg până la tipicăreală. Oricum, nu fac nici o machetă care să nu-mi placă sau pe care s-o confectionez numai de dragul de-a o face. Ea nu pleacă de la mine, decât în momentul în care eu consider că poate face acest pas.

Image  ImageImage

Image

Aş avea atât de multe să vă spun! Însă doresc să închei postarea de astăzi dăruindu-vă un cadou surpriză. Sper să găsiţi în el ceea ce vă doriţi şi ceea ce vă face plăcere!

Image

P.S. De ceva vreme sunt probleme pe blogul acesta în ceea ce priveşte fotografiile. O parte din ele nu se pot vizualiza. Am luat la cunoştinţă şi după o documentare amănunţită am reuşit să identific ce anume a cauzat acest lucru. Am demarat demersul reparării acestui neajuns, dar va mai dura puţin până voi reuşi să reataşez toate fotografiile ce-au dispărut.

Îmi cer mii de scuze pentru acest disconfort, dar vă rog sa acordaţi circumstanţe atenuante unei mămici care incearcă sa fie în pas cu tehnica, dar care mai dă si …error!

Lasă un răspuns

%d