machetedidactice.com

Machete didactice – Cei mici fac sport!

DSC_1588

Este pentru prima dată când sunt solicitată să fac machete didactice pentru un spațiu în care se desfășoară activități after school.

În urma unei discuții cu o doamnă foarte hotărâtă, pe nume Dana, care a dorit să-i confecționez niște machete pentru clubul de karate, s-a concretizat acest proiect. Pe lânga karate, în această unitate se mai desfășoară și alte activități.

Am mai confecționat copii în diferite ipostaze însă copii karatiști, nu!

DSC_1597

A fost o provocare dar și un lucru inedit. Eu sunt mulțumită de ceea ce a ieșit însă, mi-aș dori ca și copiilor cărora le sunt adresate să le facă atmosfera mai plăcută. În definitiv ăsta și este scopul lor.

Am confecționat trei copilași, doi băieței și o fetiță stând în diferite poziții specifice acestui sport.

Dimensiunile lor sunt de 70 centimetri înalțime iar lățimea este de aproximativ 50 de centimetri.

DSC_1592 DSC_1593

DSC_1594 DSC_1595

Tot pentru acest after school am confecționat o machetă didactică pe post de avizier. Aici a trebuit să mă încadrez într-un spațiu de 1,20 metri înălțime iar lungimea a fost mai mare.

Am confecționat, la cererea doamnei Dana, copacul cu mâini și inimi, alături de care stau doi școlărei. A fost prilejul să văd, cum se confecționează aceste machete la o dimensiune redusă iar ceea ce a ieșit se poate lesne vedea. Se spune că cei mic este și drăgălaș!

DSC_1583DSC_1580DSC_1582

Chiar dacă vremea rece a dat deja năvală peste noi, copii au diverse centre în care pot face sport:  karate, înot, dans sportiv etc.

Vă doresc să profitați de faptul că acum există asemenea locuri în care cei mici își pot lucra corpul și mintea, iar dacă cei care le administrează mai crează și un ambient plăcut, performanța nu are cum să se lase prea mult așteptată!

Lasă un răspuns

Niciun comentariu “Machete didactice – Cei mici fac sport!”

%d