machetedidactice.com

O fi și pe bune, dar e și mare prosteală

Cu Black friday nu-s prietenă în sensul ca nu vânez nimic, nu aștept nimic, nu mă interesează. Nu cheltui sume mari în acest interval de reduceri poate și pentru că nu fac acest lucru în mod uzual. Anul trecut, cu excepția câtorva cărți, nu am achiziționat nimic iar anul acesta am luat pe lângă tradiționalele cărți și niște role de scoci pe care le folosesc la ambalat, rămăsesem fără. În rest, nimic altceva.

Însă căutând o machetă cu harta României am găsit asta.

Produsul oferit aici la vânzare este o machetă confecționată de mine, care are și un preț afișat, dată de livrare, însă nu are dimensiunile specificate. Fotografia cu această machetă este luata de aici, de pe blogul personal.
Sunt curioasă care a fost criteriul și ce anume s-a luat în calcul atunci când s-a stabilit prețul. Imaginile sunt tot de pe blogul personal.

Am vrut să o comand pentru a vedea ce anume primesc numai că se solicita plata cu cardul în avans și nu vreau să pierd acești bani doar pentru a experimenta ceva ce deja știu.

Așadar, în multe dintre situații în care ți se prezintă nu-ș ce chilipiruri e o mare păcăleală și prosteala și e suficient doar o clipa de neatenție și ești deja o victimă. O victimă a celor care nu au nici o rușine din a înșela oamenii. Fiți atenți la ce comandați și comparați produsele, nu cumpărați la repezeală că e păcat de banii munciți!

Lasă un răspuns

%d