machetedidactice.com

Nu contează că n-ai habar, tu emiți judecăți de valoare

Pe un grup destinat vânzărilor de carte am scris la o postare precum că mă interesează câteva titluri. Like-ul dat a apărut, dar solicitarea nu. Am citit că trebuie primit acceptul de la administratori însă a trecut o zi și el tot lipsă e. Văzând asta, am întrebat de ce durează așa de mult să primesc acceptul poate era vreo inadvertență, însă nici aceasta notificare nu a apărut așteptând, ați ghicit, ok-ul administratorilor.

Când notificările au apărut, cărțile dorite erau deja vândute și asta a fost. Numai că, la notificarea mea

a apărut un comentariu, care spunea așa:

pe care l-am citit și nu l-am înțeles. Ce să fi făcut atâta vreme cât eu nu am avut nici o interacțiune cu acest grup, doar urmărindu-l? Ceea ce am și răspuns. … nu înțeleg ce anume

La care primesc următoarea remarcă.

Am abandonate dialogul și l-am blocat pentru că nu aveam cu cine discuta însă a rămas o întrebare: ce te determina pe tine să emiți judecăți de valoare de vreme ce habar nu ai cum stau lucrurile și care a fost înșiruirea lor? De ce simți nevoia să lipești niște etichete aiurea stârnind o dispută inutilă? După cum evoluează lucrurile și observând dinamica interacțiunii dintre oameni se pare că e o modă să comentezi când cel mai bine ar fi să taci. Să te arăți indignat și deranjat dacă ți se spune că te înșeli în loc să procedezi cum se cuvine. Ce va urma? Nimeni nu știe!

Lasă un răspuns

%d