machetedidactice.com

Cauți pe internet și găsești momente de care ai uitat

Dispariția paginilor de pe FaceBook, a tuturor, m-a îndemnat la o căutare în mediul virtual pentru a vedea ce și cum găsesc. Și așa, am dat peste niște postări din 2012, atunci când am participat la un concurs de meștereli alături de Luca.

Acum, privind la ele, la modul în care scriam și felul în care trimiteam aceste mesaje, realizez cât de multe am învățat și ce mult am avansat. Asta înseamnă că niciodată nu e prea târziu pentru a investi în tine, încercând a fi o versiune mai bună a ta zi de zi. Iar eu asta continui să fac de atunci. Am modificat ce era de modificat și le-am atașat aici pentru a rămâne între filele amintirilor mele.

Mă numesc Ioana-Dana Oniciuc, sunt din Suceava și doresc să mă înscriu în concursul dumneavoastra cu o felicitare pe care am făcut-o pentru doamna profesoară de pian a băieților mei.
M-a inspirat atât d-na profesoară cu felul ei de-a fi, dar și copiii care iubesc orele petrecute împreună, deslușind tainele acestui minunat instrument.
Pentru a realiza această felicitare am folosit următoarele materiale:
– hârtie cartonată A4 gofrată verde și negru
– două crenguțe cu frunze de trandafir (uscate)
– o notă muzicală ornamentală
– bandă dublu adezivă
– glitter argintiu
– ață mărțișor.
Este ușor și plăcut de realizat.
Aștept și alte provocări din partea dumneavoastră cu teme cât mai incitante.

Mă numesc Ioana-Dana Oniciuc și împreună cu băiețelul meu de 6 anișori, Luca, am avut timp, dar și inspirația necesară și am creat un mărțișor care să întâmpine primăvara asta ce nu prea dorește să vină.
La confecționarea lui am folosit următoarele materiale:
– hârtie cartonată A4 de culoare roșie și neagră
– hârtie A4 albă, albastră și verde
– o folie de PVC transparentă
– ochișori mobili
– un bulon de bumbac roz  pt năsuc
– sclipici argintiu
– ață mărțisor
– bandă dublu adezivă.
Am decupat elementele componente ale gărgăriței, după care am făcut fereastra prin care se va vedea ghiocelul (la noi nici nu au apărut ghioceii!). După aceea, am asamblat totul iar rezultatul ne-a bucurat.
Sperăm să împărtășiți aceeași bucurie și voi, așa cum ne dorim ca acesta primăvară să sporească ideile și creativitatea tuturor celor ce îndrăgesc acest mod de a-și petrece timpul liber.
Copilul meu adoră munca făcută în echipă iar lucrușoarele ieșite din mâna lui sunt cele mai drăgălașe.

Lasă un răspuns