machetedidactice.com

„Nu, la noi în mușuroi / Nu e timp pentru zăbavă”

Picățele galbene înveselesc privirea și starea. Sunt așa de multe, toate zâmbărețe că nu ai cum să le ignori, obligându-te să le răspunzi așa luminându-te.

Nu același lucru se poate spune despre sfiosul mac, atât de sfios că nici măcar nu are curajul să ridice capul. Mai are câte ceva de pus la punct și apoi va fi pregătit. Nu-i așa că tare mai seamănă cu unii dintre noi?!

Primăvara asta e așa de încăpătoare și are atât de multe buzunare că de îndată ce tragi cu ochiul înspre unul, surprize frumoase sunt pregătite parcă special pentru tine. Ce zic eu, doar pentru tine!

Bunăoară, eu am avut inspirația de a deschide puțin unul în care, ce să vezi? era o forfotă așa de mare și atât de multe suflete că am rămas interzisă. Chiar așa, cât suflet oare să se fi adunat într-un spațiu așa de mic?

Atâta hărnicie te obosește și s-o privești, darămite să mai fii participant activ. Am închis cu grijă, să nu perturb ordinea și am auzit un bâzâit. Tot o hărnicie, dar mai colorată și mai zgomotoasă. Așa e în cazul unor, trebuie să dea de știre să nu fie discuții.

Nu doar mișcare ci culoare și parfumuri de neratat, așa-i în primăvara asta!

Lasă un răspuns