machetedidactice.com

„Neterminatele iubiri” o antologie de proză scurtă pe tema iubirii

Când oameni dragi reușesc să-și adune gândurile și simțirile alese între copertele unei cărți, tot ce poți să faci este să te bucuri și să aștepți ca rândurile lor să poată fi aflate și de tine.

Iată ce notează Mirela, prietena mea, pe pagina ei de Facebook.

Mărturisesc că, în perioada asta în care m-am strâns de pe jos de multe ori, numai despre iubire nu-mi ardea să scriu. Să apar într-o antologie nici nu speram, nici nu visam, nici cu gândul nu gândeam.
Dar m-a contactat Corina Ozon și mi-a spus frumos, așa cum știe Corina să spună, că e păcat să nu o fac. Că, uite, condeie măiestre se vor aduna într-o carte cu subiect generos și la Editura Național e așa o doamnă inimoasă, Violeta Borzea, care dorește să promoveze literatura feminină, cu care va fi bucurie să colaborez. Și așa a fost, spun drept, cu mâna pe inimă.
Nu știu cum am scris, probabil că dacă numele meu apare alături de al Corinei, al Anei, al altor doamne minunate (să fiu iertată, rogu-vă, că nu vă știu pe toate, voi lucra la asta), nu voi fi scris încât să mă fac de rușine în așa companie selectă.
Mai mărturisesc că, deși am avut bucuria de a-mi vedea de multe ori numele tipărit, în ziarul la care lucrez, Crai Nou din Suceava, să-l văd pe-o copertă de carte (foarte frumoasă, cum altfel, semnată de Ada Badea) a fost cu noduri în gât și ochi umezi.
Plecăciune!
Mulțumesc, Violeta, mulțumesc, Corina!

Neterminatele iubiri o puteți achiziționa de aici.
Spor la citit!

Lasă un răspuns

%d