machetedidactice.com

Începe ultima lună din anul 2021

Am ajuns la ultima lună din anul 2021, unul care a fost așa cum a fost. Pe undeva, pandemia care s-a instalat la începutul anul 2020 a continuat în diverse tonuri, pe alocuri cu accente extrem de grave, dar care nu au mai impacientat oamenii deja obișnuiți cu ea. Sunt convinsă că fiecare dintre noi a fost afectat într-un fel sau altul, dacă nu fizic, psihic cu siguranță.

Am reușit, nesperat, să ajungem în Marea Britanie pentru a ne întâlni cu Răzvan, acest lucru părându-mi acum, după mai bine de trei luni trecute, ireal. Privind la fotografiile pe care le-am făcut acolo, am senzația că nu despre noi este vorba ci despre niște clone ale noastre.

Viața noastră se desfășoară după cum ne pricepem și noi, reușind să ne menținem la suprafață uneori mai bine alteori cu un efort mai susținut.

Luna decembrie este percepută de ambii mei copii ca fiind una de vis, atunci când casa este împodobită, luminițele având darul de a ne ține într-o poveste. Voi face tot ce-mi stă în putință să nu stric această vrajă și chiar dacă Răzvan este departe de noi, sunt convinsă că vom vibra la unison. Ipostaza de astăzi primită de la el este mai jos, o imagine de la Universitatea Essex din Colchester, și am bucuria de a primi multe imagini din locuri pe care le iubesc, cunosc ori după care tânjesc.

Să vă fie așa cum doriți în acest final de an!

Lasă un răspuns

%d