machetedidactice.com

În Regatul Unit, ziua 1 a fost dedicată curierului

Prima zi a fost dedicată așteptării curierului. Pentru că testele pe care trebuia să le facem în ziua doi au fost livrate în ziua unu, dar nu amândouă odată ci la ore diferite. S-a petrecut acest lucru pentru că atunci când am făcut comanda pentru primul test, cel pe numele meu, am constatat că numărul zborului era pentru întoarcere nu pentru plecare. Fiindcă nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, să primesc cărțile de îmbarcare pentru plecare și să fac și check-in-ul am pus numărul zborului eronat. Evident că a urmat o corespondență cu firma care livra testul și când s-a rezolvat am am plătit unul și pentru Luca.

Așa că, pe 13 august am așteptat curierul care trebuia să predea personal coletul iar el a venit de două ori de fiecare dată găsindu-ne acasă.

Am urmărit filmulețul de prezentare pentru a ști ce să facem pentru totul trebuia făcut de noi, fără a ne preleva altcineva mostrele din gât și nas. Eu, una, nu am avut cum nu mă întreba care este rostul acestor manevre, excluzând banii, pentru că eu aș fi putut trimite mostre prelevate de la oricine altcineva dacă aș fi dorit, cine ar fi știut asta? Și pe urmă, ce garanție ai că eu fac manevrele corect și bine. În fine, dacă așa sunt cerințele și eu am dorit a veni aici, va trebui să mă conformez lor.

Mostrele le vom preleva în ziua doi, pentru că așa sunt indicațiile după care vom merge să punem plicurile la poștă.

Pe seară am ieșit la plimbare pentru că vremea a fost foarte frumoasă și-mi doresc să rămână așa cât mai mult, nesemănând cu nici o altă dată când am vizitat noi aceste meleaguri. E drept că la început de primăvară nu au cum fi 25 de grade cum e acum, în toiul verii.

E atât de multă verdeață aici, puțină lume, spații foarte largi de vegetație și puține mașini ori ce-ți poți dori altceva?!

Totul e conform planului și noi ne bucurăm de fiecare clipă petrecută alături pentru că știm că repede mai trec!

Lasă un răspuns

%d