machetedidactice.com

Panorama zilei

Fălticeni, 2 aprilie 2020
Pandemie 2020: 2738 infectați/ 107 decese/ 267 vindecați

O zi frumoasă, cu mult soare și cer senin în care nu am ieșit din casă atât eu cât și Luca. Am stat, ca și ieri, cu geamul mult timp deschis, încercând a profita cât de mult s-a putut de razele de soare. Cică aerul diluează virusurile iar razele ultraviolete îi anihilează. Dacă ne-am putea roti cu cameră cu tot, n-am ezita a o face. 🙂

Luca a fost foarte încântat de un dar primit astăzi, nesperat, de la un om pe care-l iubim și respectăm. Un audiobook cu Cronicile din Narnia, varianta în engleza britanică, excelent interpretată și ilustrată muzical. Nu citește doar o persoană ci este un teatru radiofonic.
Minunat! Mulțumim frumos, dragă Camelia!

Luca și-a făcut treaba lui scriind ce anume și-a propus iar eu am mai lucrat puțin la revistă, citit, lucrat la proiectele mele cărora abia aștept să le dau viață alături de copii. Între timp, m-am mai oprit pentru a privi cerul și păsările care au atât de multă treabă la primenit cuiburile pentru puișorii ce vor veni.

Aproape de înserat s-a tot plimbat o mașină a poliției care a anunțat cetățenii că va mai avea loc o dezinfecție a străzilor și trotuarelor din cartierele orașului.

Pe seară m-am mai dezmorțit în fața ecranului, încercând să țin pasul cu o doamnă extrem de zglobie. Evident că nu am reușit, dar am ieșit din starea de amorțeală în care eram. Și m-am și distrat singură, pentru că la acest demers nu am avut nici un spectator.

Așa a fost astăzi, deci foarte bine. De-ar fi așa și mâine!

Lasă un răspuns

%d