machetedidactice.com

Când ai ocazia să „participi” la mai multe serbări

Nu știu alții cum gândesc, dar eu mă bucur să știu că am putut rezolva o problemă, mai ales dacă în ea există și un copil.
Zilele trecute, în prag de serbări de final de an, am primit câteva solicitări pentru pelerinele atât de necesare copiilor. Ei erau personaje importante în desfășurarea serbării, ca și mulți alți copii, însă nu aveau costumațiile adecvate. Nu sunt elemente super sofisticate, dar dau un aer aparte purtătorului, în economia evenimentului.
Faptul că aceste lucrușoare sunt făcute de mână, fără a fi produse de serie, le îmbracă într-o poveste care mai târziu va fi rostită cu drag și frumoase aduceri aminte.

De data asta a existat o pelerină și pentru matematică, deoarece până acum făceam doar pentru Abecedar, dar a fost o doamnă inspirată care a făcut loc în serbare și acestui manual.

Urmează o perioadă de relaxare, mă refer la cei care nu dau Bacalaureatul ori examenul de Capacitate. Avem răgazul să analizăm ce și cum a fost, ce avem de schimbat și putem face, pe ce drum o vor lua copiii noștri dacă a sosit momentul luării unei asemenea decizii.

Sănătoși să fim!

 

Lasă un răspuns

%d