machetedidactice.com

Machete didactice – Sună clopoțelul cât ai spune 1,2,3!

DSC_0130  DSC_0128

Vara e pe sfărșite și odată cu ea mai adăugăm la existențele noastre încă o vacanță de vară trecută. O perioadă de acumulări noi, de trăiri și de relache, impletite de fiecare după propria iscusință, după dorințe și după … posibilități.

Aud de nenumărate ori ,, ce bine poți petrece vacanța de vară acasă! ” și în mare parte așa și este dar nu-i mai bine , ca în această perioadă în care nu ești condiționat de un program să vezi locuri nemaivăzute, să trăiești experiențe nemaitrăite și să auzi sunete nemaiuzite?

DSC_0129  DSC_0127

Eu zic că da, e mai bine să poți experimenta aceste trăiri, care vor face atât de mult bine pe mai târziu, pentru că vor sta la temelia acumulărilor din copilărie.

Dar să revenim la școală și la zumzetul ce deja se aude în urechile tuturor, fie ca sunt sau nu înscriși în școli de stat sau particulare, fie că stau și învață acasă. Începerea acestui nou ciclu școlar angrenează toată societatea.

DSC_0126  DSC_0125

Pregătirile sunt în toi pentru a asigura procesului de învățămând baza materială, cea care va înlesni și va face cunoașterea mai ușoară și mai accesibilă tuturor tipurilor de creiere.

DSC_0124  DSC_0123

Astăzi au sosit în cârd cele 9 cifre. Se pot folosi… dar la câte nu se pot folosi!

DSC_0122  DSC_0131

Dimensiunea lor este de 30 centimetri pe 20 centimetri, cu excepția lui 10 care este mai mare. Pe lângă aceste cifre de ajutor mai poate fi și un avizier unde se pot prezenta și expune tot felul de planșe sau note informative. Astăzi, la loc de mare cinste este tabla înmulțirii.

avizier

Spor să aveți și cât mai multe rezolvări de 10( zece)!

Lasă un răspuns

%d