machetedidactice.com

Machete didactice – Reduceri de preț la machetele didactice. La 2 machete comandate a treia este GRATIS!

img853

E vară! E cald! E vacanță!

Toată lumea profită din plin  de această stare de relache total. Dar… traiul bun nu ține mult 🙁

Drept pentru care, cu gândul la grădiniță și la școala ce mâine – poimâine bate la ușă, am socotit de cuviință că o promoție nu ar strica nimănui. Nici mie, nici celor care cred în utilitatea materialelor didactice făcute de mine.

Așadar, iată cum sună oferta mea: la două machete cumpărate, cea de-a treia este GRATIS. Prețul eliminat va fi cel care este mai mic. Dumneavoastră vă veți hotărâ care sunt modelele care vă fac cu ochiul, ce dimensiune doriți ca să aibă iar eu vă comunic prețul. Modelul poate fi unul deja existent în postările mele sau, dacă doriți, puteți să-mi transmiteți imaginea agreată pentru a fi transformată în machetă.

Machetele pot avea ce temă doriți: de toamnă sau iarnă, pentru științe sau geografie, pentru matematică sau limba română sau mai știu eu ce subiect vă pasionează.

Oferta este valabilă până la pe 31 iulie, iar comenzile primite până atunci vor beneficia de ea. Și am o rugăminte: să dați un share acestui articol, poate mai sunt persoane care doresc machete de acest gen.

Pentru mai multe modele, puteți răsfoi paginile acestui blog. Cine știe ce idee vă mai vine!

Vă aștept cu interes, drag și seriozitate!

Lasă un răspuns

9 gânduri despre “Machete didactice – Reduceri de preț la machetele didactice. La 2 machete comandate a treia este GRATIS!”

%d