machetedidactice.com

Nesătulă de anotimpuri

Meștereala mea acoperă arii vaste de abordare, marea lor majoritate îmbrăcate adecvat pentru întâlnirea cu copii. Anotimpurile reprezentă un segment pe care nu am încetat să-l explorez știind că de fiecare dată voi găsi elemente, trăiri, senzații, ecouri nemaivăzute, nemaisimțite, nemaiatinse. Și am găsit explicația acestui sentiment: eu mă schimb cu fiecare clipă care trece peste mine așa putând percepe diferit, cu altă intensitate în alte feluri.

De fiecare dată când meșteresc machete care sunt legate de această temă – anotimpurile – am parte de excursii mentale de vis, ori mai bine spus cum numai în vis poți avea, atunci putând plonja în aventurile care mă așteaptă în moduri în care trupul nu suferă nici o vătămare, plăcerea, curiozitatea și ineditul strecurându-se peste tot.

Rondelele anotimpuri reprezintă o lume de poveste în care nu obosesc niciodată în a-i invita pe cei dornici de aventuri inedite, la care e drept, e nevoie și de puțină imaginație pentru a participa. Ce credeți, riscați?

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “Nesătulă de anotimpuri”

%d