machetedidactice.com

Vai de steaua noastră!

Mă trezesc, periodic, că fac parte din tot soiul de grupuri pe FB în care nu am cerut să intru. Mă bagă câte unii care cred că-mi doresc să fac parte din comunitatea lor cu toate că nu asta este realitatea.

Din unele am ieșit de cum le-am văzut pentru că-mi creau un disconfort major la celelalte îmi apar notificări, cum e firesc și sunt momente când mai comentez atunci când consider că derapajul este major. De fiecare dată am folosit un limbaj civilizat, nu am jignit și nici nu am pus la zid pe nimeni. Cu toate astea, ieri, pe seară, am constatat că moderatorii unui asemenea grup mi-au blocat comentariile specificând asta:

Am privit cu mirare aceste specificații pentru că nu aveau nici o legătură cu ceea ce scrisesem eu. Postarea de la care a pornit totul arăta așa:

iar comentariul meu, suna așa:

Acest grup nu are moderatori? Cum puteți lăsa o așa abordare pe un grup care se numește Învățământ Preuniversitar? Iar educația sexuala nu este despre comunitatea x ori y ci despre sănătatea corpului omenesc. Dacă ați fi mai destupați, am avea mai mult de câștigat.

Comentariile, o parte dintre ele, le puteți citi mai jos.

Pe acest grup comentează de multe ori adulți care se afla la catedră și care au o atitudine extrem de agresivă și atunci când vine vorba de vaccin. Că este el anti-covid ori mai știu eu de care, vorbele sunt aceleași.

Cred că s-a ajuns la momentul în care ar trebui ca cei de la catedră să aibă parte de o evaluare psihologică, dar una pe bune, făcută de profesioniști nu de toți pârâții care habar nu au ce este asta și cu ce se mănâncă. Ar fi mult mai bine și mai sigur pentru toată lumea, așa posibilitatea ca un profesor de 50 de ani să pipăie copilele de generală ori mai știu eu ce cucoana îndrăgostită subit de un băiețaș mai bine făcut dar de 15 ani ar fi mai reduse și poate, în timp, eliminate.

Și, cu siguranță, nu am mai fi în fruntea clasamentului la mame de 12 ani și bunici de 23. Însă de undeva trebuie sa începem că dacă nu, așa cum se poate citi în comentarii, rămânem la mentalitatea și nivelul străbunicilor noștri.

A nu se înțelege că sufăr că m-au blocat. Sunt doar îngrijorată că astfel de specimene stau în față copiilor noștri aberând prelung și fiind și șlefuitori de caractere.

Lasă un răspuns

%d