machetedidactice.com

Machete didactice – Dacă tot am făcut timbre, să confecționăm și felicitări de sezon!

Image

Activitatea desfășurată împreună cu Luca mi-a reamintit că trebuie confecționate și niște felicitări pe care le vom trimite persoanelor dragi nouă.
Între două activități mai solicitante, m-am delectat cu aceste materiale, pe care, în funcție de inspirație și de trăirile de moment, au căpătat această formă.
Nu știu care dintre ele îmi este cea mai dragă, dar știu că mă încearcă tot soiul de sentimente în timp ce le confecționez.

Image

De cele mai multe ori, mă pun chitită să fac anumite modele însă, este de ajuns să pun primele elemente că gândul zburându-mi către cei cărora doresc să le adresez, totul se modifică. Din mers!

Image  Image

Am folosit diferite materiale achiziționate mai de curând sau…mai de demult. Am tot timpul senzația că este mai creativ să îmbin cum spun eu, vechiul cu noul.

Image

Oricum în marea majoritate a lucrurilor pe care le-am făcut, se regăsesc teme muzicale, teme pe care eu le îndrăgesc într-un mod ce nu pot să-l descriu.

Image

Pe mine aceste îndeletnici mă relaxează chiar dacă sunt extrem de migăloase. Și cred că, cu cât gradul de migala crește cu atât satisfacția finală este mai mare.

Image

Nu știu dacă fotografiile făcute reușesc să vă facă să înțelegeți și să deslușiți ceea ce a ieșit. Mi-am dat toată silința ca rezultatul final să fie cât mai clar. La unele mi-a ieșit, la altele nu. Și m-am străduit, credeți-mă!
Însă dacă măcar una vă face să zăboviți mai mult în fața ei, v-o dăruiesc cu mare drag urându-vă totodată toată dragostea și toate gândurile mele bune.
Alături de sănătate!

Image

Sărbători cu bine!

Lasă un răspuns

%d