Machete didactice – Winnie the Pooh (completare)

Pe lângă machetele cu aceste minunate personaje am făcut și una destinată folosirii ca postament, atunci când se fac activități ce necesită acest lucru.

Datorită faptului că pe polistiren se pot „înțepa” diferite cartoline, fără a-l deteriora, copilul poate interacționa cu el de câte ori este nevoie, nefiind nevoie de  lipici sau cretă. Deasemenea, se pot folosi autocolante sau abțibilduri care aderă la acest polistiren pictat (asta dacă grupa este mica și se dorește a se evita acele).

În grădinițe se lucrează preponderent cu imagini, pe marginea cărora se țes adevărate povești.

0 gânduri despre „Machete didactice – Winnie the Pooh (completare)

  • machetedidactice Autor articolRăspunde

   Mulțumesc Nico (sper să fi intuit bine numele tău! Dorești să imprimi continentele pe ce? Dacă vrei pe material textil, nu te pot ajuta. Însa dacă dorești ca ele să fie făcute pe polistiren, aici pot fi de ajutor. Am făcut machetele tuturor continentelor și dacă ai curiozitatea, o parte din ele le poți vedea pe fb. Am lucrat cu Luca și cu colegul lui și a fost super.
   Te îmbrățișez!

   • floridemandarin Răspunde

    Nico așa mă cheamă 🙂 Continentele vreau să le imprim pe foi normale pe imprimantă. După o să le plastific, asta după ce prind vreo ofertă de aparat de plastificat! Îmi poți arăta linkurile de care spuneai în comentariul tău? Mulțumesc 🙂

Lasă un răspuns