machetedidactice.com

Cum așa?

Da, da! Cum așa? Cum să te bucuri atât de tare când curierul sună la ușă aducându-ți niște cărți? Uite că, în ceea ce mă privește așa stau lucrurile, fără nici o exagerare.

Așa cum am specificat în clipul de mai sus, după ce am terminat de dat cu aspiratorul și pus totul la loc, am plecat. Norocul meu a fost vremea de afară, una super potrivită, care a învelit perfect demersul meu.

Ar mai fi, poate, de completat una alta la ceea ce deja am rostit doar că eu nu sunt pregătită pentru astfel de mărturisiri. De abia le pot gestiona eu singură neștiind cum anume s-ar desfășura lucrurile la apariția altor martori. Pentru că fiecare are o optică proprie asupra lucrurilor, e de preferat să nu fac acest pas care, oricum, nu cred că ar interesa pe nimeni.  Doar pe terapeut s-ar putea să-l intereseze, alăturându-mă cazurilor descrise în literatura de specialitate.

Până atunci, eu continui să-mi hrănesc sufletul și mintea cu povești bune, pe care vă invit să le pătrundeți și voi. Chiar nu aveți ce pierde, zău!

Lasă un răspuns

%d