machetedidactice.com

Thinking Minds – School magazine

Iată că finalul de semestru a adus cu el o bucurie: apariția revistei în limba engleză a Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza” din Fălticeni.

Nu vă pot spune ce încântat a fost Luca de cooptarea în colectivul de redacție al acestei reviste.

E singurul băiat din colectivul de redacție, iar articolele apărute în revistă arată că mai există doar unul de același gen cu el care scrie. În rest, numai fetițe. 🙂

Coordonatoarea acestui minunat proiect este doamna profesoară de limbă engleză, dar și directorul adjunct al acestei instituții, Brândușa Nisioi.

Revista are o grafică foarte frumoasă iar hârtia este de calitate. Ilustrațiile au o claritate bună în ciuda dimensiunilor reduse.
În acest prim număr din acest an, Luca semnează două articole. Și dacă despre unul aveam cunoștință, lucrându-l acasă, pe cel de-al doilea acum l-am citit.

Ce pot spune? Sunt bucuroasă de bucuria lui și de faptul că a găsit o supapă pentru a putea merge mai departe în procesul de învățământ. Lucrurile de la clasă nu s-au schimbat major și poate că a reușit să gestioneze situația mai bine doar pentru că a venit după vacanță, atunci când oboseala nu e prezentă. Cel mai mare neajuns este gălăgia și zgomotul care nu te lasă să performezi atât cât ai putea. Și interminabila bășcălie făcută de cei care nu pricep nimic din traiul într-o colectivitate.

Mă rog să poată gestiona toată această nebunie pentru că din partea mea va avea tot suportul și sprijinul de care sunt capabilă.

Lasă un răspuns

%d