machetedidactice.com

Machete didactice – Destinații diverse

Cu câteva zile înainte să se termine școala, am primit un telefon de la domnul Cătălin, un bărbat care lucrează la o firmă de curierat. Dorința dumnealui era să confecționez o machetă pe care să se reflecte activitatea lor.
La început nu am prea priceput ce anume dorește, dar în urma corespondenței purtate, m-am dumirit. Trebuia să fie un copac pe care să se specifice cum anume pleacă aceste colete dar pe care să fie și sigla firmei lor.
Am primit un model de la domnul Cătălin, unul pe care îl mai confecționasem dar care de data asta necesita câteva modificări.

 

Pe lângă acest copac, dorința a mai fost ca să confecționez 100 de mere, de 4×4 cm, sub formă de felicitare, în interiorul cărora să se poată scrie firmele colaboratoare. Și am făcut aceste merișoare dar și o variantă a scrisului care să nu fie lucioasă, ci mată. Am gândit că așa va fi mai ușor partenerului meu să aleagă ceea ce consideră că se vede mai frumos.

Copacul a ajuns cu bine la destinație iar reacțiile au fost unele care m-au bucurat și liniștit.
Sunt bucuroasă de fiecare dată când cei cărora mă adresez vin din domenii diferite asta pentru că mie îmi place diversitatea.
Dar și mai mult îmi plac oamenii!
Zi cu spor!

Lasă un răspuns