machetedidactice.com

Chiar nu-i drept!

Am petrecut zile speciale, ca-n Paradis cum altfel?! A fost o căldură pe care eu o ador și la care funcționez cel mai bine. Zile la rând am văzut cum mercurul termometrului se cocoață până la 36 grade Celsius chiar și mai mult și asta e pe placul meu pentru că ador căldura. Niciodată nu mi-a fost prea cald lucru pe care nu-l pot afirma atunci când vine vorba de frig.

Am citit mulțumitor, am reușit să termin 8 cărți în luna iulie care mi-au plăcut fiecare în felul ei despre care voi scrie în zilele ce urmează. De asemenea, am citit și mai multe cărți pentru copii, asta pentru că în Paradisul la care am acces sunt și copii, ori nu puteam rata această secvență zilnică, aceea a cititului cu voce tare.

Revenirea la realitate a fost, ca de fiecare dată, foarte brutală. Drumul de întoarcere a fost udat de la plecare până la sosire.

Doar porțiunea de autostradă A7 a mai îndulcit traseul, circulându-se așa cum ar trebuie să se poată pe mai multe dintre străzile noastre.

Cât despre temperaturile de astăzi, comentariile sunt de prisos. De la 36°C  la 15°C e ceva drum și e al naibii de greu de suportat. Chiar nu-i drept, zău așa!

Lasă un răspuns

%d