machetedidactice.com

Panorama zilei

Fălticeni, 29 martie 2020

Pandemie 2020: 1760 infectați față de ieri când au fost 1452/ 43 de morți față de 30 de ieri/ 169 vindecați față de 139 de ieri.

Imaginea de astăzi este cea a unui cățel care și-a făcut culcuș în frunzele pe care le-am adunat, mai de mult,  pentru a elibera lăcrămioarele de lângă gard. Pe lângă acest culcuș pe care și l-a încropit, a mai primit și de mâncare și cred că de aceea a rămas aici. Voi vedea în zilele ce urmează.

Am mai parcurs o zi în care am stat în casă. Afară a fost foarte frumos și am ținut geamul aproape tot timpul deschis. În acest context, ne-am transformat în grădinari.

Veștile despre cum merg lucrurile în ceea ce privește pandemia nu sunt bune. Au dat a patra ordonanță militară și încă nu am înțeles nimic din ea. Mă mai informez.

Am început să dansez în fața calculatorului și să mă abțin cu tot mai mult spor la mâncarea pe care o facem. Nu știu să fi avut așa perioade lungi în care să luăm trei mese pe zi în familie, exceptând concediile. Și fără plimbările zilnice nu vreau să mă gândesc la cum vom arăta atunci când vom ieși afară.

Și am mâncat doar o singură gogoașă fără nimic pe ea. Au fost savurate fie cu gem de prune fie cu nutella. Și ieri nu am mâncat nici o clătită, am vrut să se știe și asta. Oricum, cel mai greu îmi este să mă abțin de la dulce și-l reduc cât mă țin nervii.

Să ne auzim, dacă se poate, numai cu vești bune. Sănătate!

Lasă un răspuns

%d