machetedidactice.com

Machete didactice – Aviziere pregătite, pentru mânuţe şi minţi iscusite !

Nu o dată mi s-a cerut să confecţionez ,,ceva pe care să putem pune diplomele sau lucrările copiilor” .
Când aud aşa dorinţe, gândul îmi fuge la avizierele de pe vremea mea cu care erau pavoazate aleile din centru oraşului şi în care citeam, despre fruntașii târgului dar și despre cei certați cu munca.
Acolo, reprezentată era o frunză de urzică, menita a-i atenţiona pe privitori. Se vede treaba că dacă mi-a rămas întipărită în minte, și-a atins scopul!
Pentru școli am confecționat aceste variante de afișat diplome și lucrări, în care se regăsesc copii ce țin în mânuțe creioane, un semn al studiului am interpretat eu, dar și copacul care, în loc de frunze are inimi și palme, iar acestea reprezinta incusința și sufletul care este pus în lucrările și activitățile copiilor.
Aceste machete didactice sunt confectionate in dimensiuni destul de mari și asta pentru că și diplomele au mărimi destul de mari, iar din acest motiv este nevoie de spațiu de afișaj.

Copiii sunt făcuți în așa măsură încât să fie proporționali cu copacul.

 

O alta macheta didactica de acest gen am confectionat pentru o școală generală care, pregătindu-se pentru o aniversare foarte importantă, 150 de ani de la înființare, a dorit să arate rădăcinile puternice din care au răsărit așa absolvenți de seamă.


Doresc tuturor copiilor, atât școlari cât și preșcolari, un început de an bun, un parcurs fără greutăți prea mari care să aducă rezultate minunate!
Spor să fie ca avem unde să afișăm toate diplomele obținute!

Lasă un răspuns

Niciun comentariu “Machete didactice – Aviziere pregătite, pentru mânuţe şi minţi iscusite !”

%d