machetedidactice.com

Mari reduceri de preț la cărțile pentru copii

Primăvara s-a instalat pe deplin. Toate semnele specifice acestui anotimp pot și văzute, unele dintre ele putând chiar fi apucate, aromele primăvăratice ne gâdilă nasurile iar urechile se delectează cu cele mai neașteptate triluri ori bâzâieli. Primăvară aduce și povești unele scrise de ea, altele de persoane pline de inspirație, darnice, care doresc a împărtăși.

Pe site-ul editurii Univers aveți posibilitatea să cumpărați o serie de cărți pentru copii la prețuri foarte avantajoase. E păcat de ratat asemnea ofertă având în vedere la ce preț a ajuns acum hârtia și ce înseamnă asta în economia apariției unei cărți.

Unicorn

De asemenea, și pe Librex, librăria online, găsiți o sumă de cărți care vă pot ajuta în procesul educațional alături de copii cei care au mare nevoie să îmbogățească vocabularul auzit. Pentru partidele de lectură cu voce tare, cele care ar trebui să facă parte din rutina zilnică a oricărui copil, care se desfășoară acasă și la grădiniță este nevoie de carte acum fiind un moment propice pentru a o achiziționa.

Ultima, dar nu cea din urmă, editura cartemma vă întâmpină cu titluri de  poveste, unele bune scoase în condiții grafice generoase cu ilustrații atractive.

Cea mai importantă activitate individuală pentru însușirea cunoștințelor necesare succesului ulterior în domeniul lecturii este să le citim cu voce tare copiilor.
Este o practică ce ar trebui continuată pe toată perioada școlarizării.

Nu există un mod corect sau un mod greșit de a citi cu voce tare. Unii oameni fac acest lucru mai bine decât alții, dar de cele mai multe ori se întâmplă astfel datorită cărților pe care ei le aleg, pentru că au citit din carte înainte sau pentru că doresc să fie expresivi atunci când citesc.

Și nu uitați, cu cât citiți mai mult, cu atât veți deveni mai buni. Și cu cât mai multe povești aud copiii, cu atât mai aproape vor fi de finalul drumului numit alfabetizare.

Lectura cu voce tare creează cititori.
Lectura cu voce tare creează scriitori.
Lectura cu voce tare schimbă vieți.
Kate DiCamillo

Spor la citit!

Lasă un răspuns

%d