machetedidactice.com

Multă lume se pregătește de venirea iernii

Ar fi așa de bine dacă ar fi cât mai multe zile ca cea de astăzi, pentru că la ce vreme frumoasă și ce atmosferă am avut chiar poți simți că toamna pe care o traversăm e diferită.

Pentru că facem niște modificări în casă, totul este răscolit așa trebuind a umbla peste tot, prin toate colțișoarele, prilej cu care am descoperit lucruri uitate peste care am zăbovit și care mi-au reamintit de clipe minunate petrecute alături de fiii mei.

Nevoită fiind a ieși pentru a cumpăra cele necesare (am achiziționat o bibliotecă căreia îi lipsesc niște componente) am observat că și orașul este într-o pregătire asidua pentru iarnă, dar mai ales pentru primăvara ce va urma. Un parc în care se află mormintele soldaților ruși în care sunt foarte mulți copaci și cuiburi de ciori și mai multe, s-a aflat astăzi în plin proces de toaletare. Nu știu cum se fac aceste toaletări, aici referindu-mă la copacii care suferă niște transformări atât de drastice, dar știu că zecile de cuiburi de ciori, acum goale pentru că puii au crescut, vor dispărea și odată cu ele mizeria și mirosul greu de suportat.

Deci, curățenie în casă și afară. Și e bine, nu-i așa?

Lasă un răspuns

%d