machetedidactice.com

Începe noul an școlar. Adunăm amintiri

Chiar dacă luna din calendar nu este una de toamnă, cadrele didactice au revenit în școli pentru a pregăti cele necesare începerii noului an școlar pentru că de pe 5 septembrie, cu mic cu mare, vor reveni în sălile de clasă. Cum pentru toate există un început iată că anul 2022 vine să marcheze acest fapt și doar timpul ne va arăta dacă decizia a fost una bună ori ba.

Nu doar începutul diferă ci sunt o serie de schimbări majore despre asta scriind mai detaliat într-un articol de la începutul lunii.

Pregătiri pentru noul an școlar

Cel mai greu le va fi copiilor care intră pentru prima dată în grădinițe, ei nefiind familiarizați cu acest mediu educatoarea și părinții trebuind a-și da toată silința pentru a rezolva avalanșa de sentimente care se va isca. La unii va fi greu (spre imposibil ar înclina să creadă) la alții mai ușor însă pe parcurs se vor regla toate cu răbdare, calm , perseverență, dar mai ales iubire.

Iubirea de a păși pe un drum atât de important (cel mai important din viața unui om) cum este cel al educației iar educatorul este cel care dă startul în afara casei.

Am pregătit o ramă pentru o grupă de prichindei de 2 ani pe care să o folosească pentru a imortaliza ziua începutului. Peste ani, valoarea acestor amintiri va fi neprețuită!

Lasă un răspuns

%d