machetedidactice.com

Azi, numai și numai despre el

În fiecare zi e în mintea și sufletul meu. Știe ce simt, ce cred, cum îl susțin și ce aș face pentru el. E primul meu copil perfect care s-a transformat într-un bărbat în toată regula.
A fost silitor, serios și mereu alături de mine. Alături așa cum trebuie să fie o mamă cu fiul ei.
L-am susținut și sprijinit pentru a pleca pe drumul lui chiar dacă în mine sufletul s-a chircit de dor. Am știu că așa-i sănătos așa-i arăt, cu adevărat, că-l iubesc.
A ajuns acolo unde și-a dorit la timpul potrivit, iar eu, de la margine, am privit cu inima cât o pâine și cu bucuriile mari doar pentru mine pentru că așa s-a dorit. A fost greu la început pentru ca mai apoi să învăț cum să gestionez trăirile.
Dorința am respectat-o tot pentru a-i dovedi că și asta înseamnă tot iubire și apreciere.
După așteptări atât de lungi a sosit momentul de a petrece alături, aevea, nu prin ecrane la mii de kilometri depărtare.
Într-un iulie extrem de fierbinte, exact așa cum a fost și când a sosit în lumea asta, l-am sărbătorit respectând toate canoanele familiei noastre.

Și a fost de vis, mai ales că acum nu e vorba doar despre el ci și despre jumătatea lui.
La mulți ani, Răzvan!
Viața e mult mai frumoasă atunci când suntem alături și putem ciocni un pahar de șampanie ori bea un Bloody Mary a cărei rețetă o găsiți aici.

Am parcurs un drum frumos împreună și am adunat atât de multe amintiri plăcute că dacă m-ar pune cineva să o aleg pe cea mai frumoasă nu știu care ar fi.

Te iubesc din adâncul sufletului meu!

Lasă un răspuns

%d