machetedidactice.com

Strigăt de ajutor

Sunt omul care nu spune niciodată că e greu, omul care veșnic caută soluții și face totul pentru ca întregul să iasă bine. Nu îmi place să scot în față lucruri negative și să le dezbat, ci analizez și fac tot ce pot pentru a rezolva.
A fi editor de carte e o munca imensă, în special atunci când vrei să faci totul impecabil și ai o echipa foarte restrânsă.
Ei bine, uneori, a fi editor înseamnă și să te trezești în spațiul de coletare cu o super inundație care distruge total spre 1000 de cărți. O parte le vedeți expuse în aceste imagini.
Nu am cuvinte să vă transmit cât sunt de tristă. Pe lângă faptul că în piața de carte vânzările scad dramatic, prețurile cresc de la o zi la alta la tot ce înseamnă materie prima și noi muncim zi și noapte să rezistăm, dar strângem din dinți și nu suflăm o vorbă despre cât este de greu, să mai avem și cărți scăldate în apă până la genunchi, m-a determinat să împărtășesc cu voi.
Sunt obosită oameni buni să muncesc până la epuizare pentru că vreau bine și mă strădui să aduc bine în fiecare zi. Sunt obosită să tac și să îmi amân recompensa, pentru că a face cărți la standardul nostru de calitate și a vi le oferi cu prețuri mai mult decât decente nu ne permite acoperirea de pierderi. Noi și donăm mult și dorim să sprijinim (doar anul trecut am dăruit peste 7000 de cărți și nu ni le-am acoperit din sponsorizări, le-am dat noi de la noi ca să sprijinim maternități și biblioteci), daaar… nu ne permitem pierderi și, iată, se întâmplă.
Azi sunt tare tristă, însă îmi găsesc puterea de a vă cere să vedeți cărțile noastre. Orice carte cumpărată nu doar vă va bucura pe parcursul vacanței, dar acum, ne va ajuta și pe noi să depășim acest moment în care nu ne este bine.
Nu vom închide până luni oferta pentru cărțile noastre pe site, pe www.signatura.ro. Veți mai găsi cărțile noastre reduse cu 50 până la 65%.
În cazul în care doriți să ne sprijiniți cu donații, găsiți aici contul asociației Versus:
– RO37BTRLRONCRT0432738301 – lei
– RO84BTRLEURCRT0432738301 – euro (sursa: aici)

   

Eu personal, nu am nimic de câștigat din asta. Aplecați-vă peste această ofertă că așa ajutăm și editura, dar în primul rând ne ajutăm pe noi. Școala va reîncepe de îndată, ca să nu mai pomenesc de lecturile de vacanță, cele cu voce tare, care îmbogățesc copilului vocabularul vorbit.
Nu rămâneți indiferente la acest strigat!
Orice carte achiziționată contează!

Lasă un răspuns

%d