machetedidactice.com

Chestii ciudate prin oraș

Ora prânzului.
În fața primăriei din Suceava.
M-am așezat la semafor acesta semnalizând culoarea roșie. Pe lângă mine au trecut, virând la dreapta către Kaufland, 7 mașini care aveau inscripții pe cupolă și portierele fiind inscripționate cum se poate vedea mai jos.

Am privit mirată coloana care se scurgea fără a se auzi nici un zgomot din nici un megafon.

Odată ajunsă acasă am căutat să văd despre ce este vorba și iată ce am găsit.

Am găsit informații despre această paradă care a avut loc și la Târgu Mureș, pe 11 și 12 martie, unde organizația Cherish Humanity a organizat-o cu mașini purtând pancarte ce expun comunismul. Parada, care a străbătut cele mai importante artere ale municipiului Târgu Mureș, a fost concepută pentru a trage un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl reprezintă comunismul și ideologia comunistă aflată în expansiune în întreaga lume.

Organizatorii au dorit să atragă atenția „cu privire la pericolul reprezentat de Partidul Comunist Chinez (PCC), colosul comunist al zilelor noastre, ale cărui tactici specific comuniste au permis extinderea actualei pandemii în restul lumii, cu consecințe devastatoare pentru noi toți”. Pe pancartele de pe mașini, trecătorii au putut observa link-ul către Petiția End CCP, o petiție lansată de mișcarea disidentă chineză Tuidang, ce poate fi semnată online la: ENDCCP.COM/ro.

E clar că aceleași mașini au fost și aici, dar mă întreb și vă întreb: știați de această petiție? Ați semnat-o?

Lasă un răspuns

%d