machetedidactice.com

Multă lume ar dori să meșterească și nu știe cum. Iată o variantă!

Am mers ieri la Lidl pentru a vedea dacă ceaiul mult iubit a sosit. Am constatat că el apare doar o dată în an, în această perioadă, dar chiar și atunci este în cantități limitate și în trei sortimente. Cea iubită de noi este cel de căpșuni cu piper și hibiscus. Anul trecut am luat trei cutii și am avut până prin septembrie. Doar că, ce să vezi, nu a apărut până acum. Poate săptămâna viitoare.

Și cum am ajuns acolo pentru ceai am plecat cu altele care nu erau pe lista mea, așa cum se întâmplă de fiecare dată. Ce-am văzut de m-a făcut să strig în gura mare: O carte cu activități de Crăciun, una foarte utilă pentru cei care doresc să facă astfel de activități cu copiii, ori care au prin Calendarul de Advent activități de genul.

E foarte frumoasă, unde mai pui că are și coperte cartonate (dacă lucrați cu cei mici e de preferat), hârtia din interior fiind una de calitate, imaginile și explicațiile clare, foarte clare.

Precum lesne se observă, cu puțină determinare se pot face lucrușoare care mai târziu vor aduce senzații minunate, iar pentru momentul confecționării freamăt, povești și determinare.

De-a lungul timpului am făcut și eu, alături de băieții mei ori mulți alți copii, tot soiul de asemenea lucrușoare indiferent de anotimpul în care ne aflam. Iată câteva exemple, care sunt pentru anotimpul iarna.

Un atelier cu și despre sărbători

Povești minunate pe final de an

Spiridușii și „Brăduțul de Crăciun”

Globuri și îngerași. Ornamente de iarnă

Lângă Moș Crăciun sunt și reni. Să-i confecționăm!

Provocări ale Calendarului de Advent. Felicitări cu reni nostimi

Precum spuneam, acestea sunt doar câteva dintre cele realizate de noi.
Voi ce ați meșterit cu această temă, a sărbătorilor de iarnă și tot ce înseamnă ea?
Dacă nu ați făcut asemenea activități până acum, nu-i niciodată prea târziu să începeți. Veți avea parte de momente de neuitat!

Lasă un răspuns

%d