machetedidactice.com

Septembrie, dar nu luni ci miercuri

1 Septembrie a sosit!

Cu ploi, frig și 14 grade în termometre, dar cu multă speranță, ea fiind așteptată pe mai multe planuri.
În primul rând, ne dorim ca școala să fie mai școală decât a fost în ultimii doi ani. Se preconizează prezența fizică în unitățile de învățământ, dar la primul caz raportat dintr-o clasă, procesul de învățarae se mută în on-line. La cum stă treaba pe afară, nu cred că va dura mult și se va sta prin case, mă rog, în ceea ce privește învățământul.
În al doilea rând, îmi doresc să pot rezolva niște probleme care țin strict de persoana mea pe care le-am amânat din cauza plecării în Marea Britanie.
Pe listă urmează apoi tot soiul de puncte, constante ale vieții mele, fără de care nu aș putea trăi așa cum o fac acum.
Aș vrea să mă organizez mai bine pentru a putea avea mai mult timp pentru cusut, meșterit tot soiul de craft-uri ale căror proiecte s-au tot adunat în mintea mea așteptând finalizarea.
În privința cărților și a cititului mi-aș dori ca să citesc dacă nu mai mult, măcat tot atât cât am reușit în vara aceasta. Eu sunt un om care adoră căldura și soarele, aceasta fiind atmodfera propice pentru a savura poveștile pe care le aleg pe tăpșanul lecturilor mele. În august, pentru că am avut deplasarea asta de aproape trei săptămâni, nu am prea avut cum strecura lectura, mai mult am ciupit pe ici pe colo însă nu regret nimic. Am reușit ca în timpul plimbărilor mele prin carcurile britanice să citesc cu voce tare, ceea ce aici nu am avut curaj, cel puțin până acum, să fac. Poate va urma, cine știe?!
Și pentru ca luna să înceapă sub bune auspicii în privința lecturii, a sosit și prima comandă iar ea a venit cu o surpriză foarte plăcută. Am remarcat că cei de la Libris au schimbat modul de ambalare și prezentare a coletelor.

Ce a sosit în acest prim colet din luna septembrie? O comandă pe care o mai dădusem o dată, dar pe adresa surorii mele (eu nu eram în țară), comandă care nu a fost onorată. După ce am revenit și am văzut că nu s-a finalizat, am căutat să văd dacă mai este valabilă oferta, una despre care am aflat de la Clubul cititorilor de cursă lungă și am descoperit cu o bucurie fără seamăn că mai există. Nu am stat pe gânduri și am refăcut comanda, ea venind chiar astăzi.

Fii binevenit septembrie în viața mea! Voi căuta să te parcurg cât mai bine și să iau de la tine ce este mai frumos, chiar dacă în unele cazuri acel ceva va fi ud până la piele ori zgribulit de frig. Îl voi usca eu și încălzi încât să nu mai vrea să plece de lângă mine.

Lasă un răspuns

%d