machetedidactice.com

Te-ai înregistrat pe WordPress.com acum 8 ani. E ceva, nu?

Așa a sunat mesajul pe care l-am primit astăzi de la WordPress nu că aș fi uitat.
Au trecut 8 ani de când scriu aici, ceva ce a devenit un soi de jurnal al vieții mele, chiar dacă marea majoritate a articolele postate sunt despre munca și pasiunea mea.
Pasiunea mea care nu numai că nu a pălit, dar a sporit arzând cu mare intensitate.
În cei 8 ani scurși s-au adunat 2643 de articole pe care am reușit să le păstrez trecând de la domeniu public la unul privat. Au fost oameni care m-au ajutat să fac asta, se știu ei care sunt, și cărora le mulțumesc mai des decât cred.
Paginile acestui blog au înlesnit întâlniri de poveste pe care de altfel nu aș fi avut cum să le trăiesc. E un mare avantaj și o bucurie pe măsură.
Viața mea s-a schimbat dramatic în acest timp scurs, viața mea personală, doar pasiunea și îndeletnicirea rămânând constanta și pilonul meu de rezistență. Am avut noroc și de faptul că sănătatea nu a suferit major, problemele pe care a trebuit să le gestionez nefiind de așa natură ca să-mi pună viața în pericol. Nu am fost scutită de cuvântul „cronic”, dar cu ajutorul oamenilor de specialitate de lângă mine totul se află în parametri.
S-au scurs opt ani. Nu știu dacă-s mulți ori puțin, dar știu că răsfoind paginile blogului găsesc file de care sunt extrem de mulțumită. Și mirată!
Mulțumesc tuturor care s-au oprit în căsuța mea virtuală! Sper că ați găsit măcar o idee cu care să rezonați ori un titlu de carte care să vă facă curioși.
Eu voi continua, atât cât va fi posibil, să aștern crâmpeie din existența mea cu bune și cu rele așa cum or veni.

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “Te-ai înregistrat pe WordPress.com acum 8 ani. E ceva, nu?”

%d