machetedidactice.com

Calendar de Advent 2020, a șaptea zi

Ziua a șaptea a fost cu miros de lemn ars și cu dorința de a pirograva, ceea ce odinioară nu era chiar așa. Însă acum, în situația dată și pentru că programul nostru și al întregii planete s-a schimbat radical, nemaipomenind de starea psihică. se doresc chestii cu mai multă ardoare.

Cele necesare acestei activități nu lipseau din casă așa că tot ce a trebuit să facă/facem a fost să ne apucăm de treabă. Și a fost o atmosferă de tihnă totală, cu luminițe colorate, căldură, ceai de căpșuni/hibiscus/piper negru și speranța că nu va mai dura chiar foarte mult până ne vom reîntoarce la rutina pe care o știm așa de bine.

Pentru a duce această activitate la bun sfârșit am avut nevoie de un aparat de pirogravat și niște bucățele de lemn. Le avem din vară, atunci când în urma atelierelor de la afterschool mi-au rămas mai multe bucăți achiziționate de la diana.ro Am desenat câteva imagini pe ele pentru a avea puncte de reper.

Cât a durat? Păi câteva zeci de minute bune timp în care am vorbit vrute și nevrute legat de multe subiecte, ne-am făcut schițe de planuri pentru anul ce urmează a veni.

   

Odată pirogravura terminată parcă se cerea și o tușă de culoare, ceea ce nu am întârziat a face.

Arată mai bine cu acest strop de culoare și acum sunt numai bune de pus în brad.

Lasă un răspuns

%d