machetedidactice.com

Panorama zilei

Fălticeni, 19 mai 2020
Pandemie: infectați 17191/ decedați 1126/ vindecați 10166

Încă o zi minunată, cu un soare strălucitor și 27 de grade în termometre. Cam greu de respirat cu masca peste nas și gură, dar cu puțin efort, posibil. Informațiile despre mască și purtarea ei sunt contradictorii, pentru că autoritățile din domeniu, aici mă refer la medici pneumologi ori din alte ramuri medicale se contrazic. Eu am mers cu ea pe față pe așa căldură și nu știu dacă aș fi putut să mă concentrez pentru a rezolva niște cerințe într-un mod cât mai de succes posibil. Dar nu e vorba de mine în ecuația asta ci de cei care vor trebui să dea curs acestei provocări la fața locului. E încă devreme pentru a da verdicte și trebuie să văd cum vor evolua lucrurile în zilele ce urmează.

Am terminat goblenul meu pe care l-am intitulat Inimă covidiană, care-mi va aduce aminte de câte ori o voi privi de această perioadă și încercările ei. Nu contenesc a mă mira cum am ajuns în momentul în care problemele de vedere îmi dau așa mari bătăi de cap în ciuda faptului că sunt la zi cu controalele medicale, cel puțin la secțiunea oftalmologie. Voi merge, cât mai curând posibil, să văd ce anume s-a schimbat și ce trebuie să fac.

Pe înserat am ieșit la o plimbare, tot prin locuri ferite și-am avut noroc de câteva întâlniri pe cinste. Nu mă refer la oameni. 😉
Am împrumutat de la fiecare floare ori un strop de culoare, o adiere parfumată sau un licăr de speranță și am mers mai departe bucuroasă de așa fericiri mărunte, dar vitale.

 

Până și soarele a avut un asfințit mai altfel.

Important este că suntem în formulă completă și asta-i tot ce contează. Sănătate!

 

Lasă un răspuns

%d