machetedidactice.com

Panorama zilei

Fălticeni, 27 aprilie 2020
Pandemie: infectați 11330/ decedați 641/ vindecați 3141

Ziua de astăzi a început foarte devreme pentru că de la ora 8:00 erau anunțate ore online. Cum a fost, nu pot spune acum. O voi face când se va sfârși totul. Dar acum, la această oră, trecut de 22:00, sunt extrem de obosită de ai spune că eu am fost cea care a trebuit să participe, ceea ce nu s-a întâmplat. Însă și partea pasivă consumă, uneori, chiar mai multă energie.

Am plecat la mercerie să-mi iau cele necesare și am găsit un oraș oleacă mai animat ca ieri.

În punctele cheie, la bancă, centrele de transfer bancar era aglomerat. Am înțeles că și la piață era la fel, însă eu nu am mers acolo. La un moment dat s-a întunecat destul de tare și nici nu am crezut că nu va ploua, dar nu s-a întâmplat asta. Din nefericire!

Am rămas în lumea păpădiilor, pentru că a fost prea frumos acolo să ies atât de repede.

Revenită din lumea păpădiilor l-am auzit pe președintele țării cum anunța că școala nu se va mai deschide, cursurile nu se vor relua decât la început de septembrie. Se închide anul școlar cu notele care sunt, nu se mai dau teze iar elevii din anii terminali vor da doar evaluarea/bacalaureatul la datele deja stabilite, cu materia deja specificată. Ei vor putea veni la școală, dacă părinții vor fi de acord, între data de 2 iunie și 12 iunie pentru pregătire. Nu cred că va veni vreun elev pentru că pericolul de a se îmbolnăvi este foarte mare astfel ratând examenul. În condițiile date, nu contează decât să fie sănătoși, notele obținute situându-se pe locul doi, cel puțin în ceea ce mă privește.

Suntem în formulă completă și asta e tot ce contează. Sănătate!

 

Lasă un răspuns

%d