machetedidactice.com

Panorama zilei

Fălticeni, 21 aprilie 2020
Pandemie: infectați 9242/ decedați 482/ vindecați 2153

Astăzi am reușit să ies afară iar Luca să vină cu mine. L-am convis greu, dar câteva minute era imperios necesar să se miște. Ne-am plimbat în jurul casei fără a ieși de pe aleile ei, asta pentru a evita orice problemă și a nu ne întâlni cu nimeni.

Am dat câteva ture după care Luca m-a părăsit, nemaidorind a sta nici o secundă. Eu, dacă tot eram ieșită din bârlog, am continuat turele pentru că nu puteam rata așa ceva.

Cu mici excepții, pe care le puteți vedea în cele câteva minute pe care le-am înregistrat, nu m-am întâlnit cu nimeni, aici referindu-mă la oameni, însă am fost atentă și am schimbat câteva cuvinte cu fiecare vietate pe care am zărit-o și care a avut chef de discuție.

M-am bucurat, sincer, de florile de soc care-s încă pitite

de cele de liliac alb și violet

   

de tot ce avea deja inflorescență.

   

Așa, prin jurul curții cum s-ar zice, am reușit să fac peste 5000 de pași și ceva puncte cardio. Pe final de zi, pentru că nu am ratat întâlnirea cu cucoanele din Ghana, am contabilizat 7388 de pași – 5,05 km și 45 de puncte cardio. Cel mai mult de când a început molima asta.

Și-un timbru am reușit să fac pentru că FB-ul mi-a reamintit de o activitate realizată cu ani în urmă alături de Luca, atunci când el afla despre filatelie și ce anume înseamnă ea. A și scris o scrisoare prietenelor lui de la Brașov, pentru că tot știa toate literele de mână.

Timbrul de astăzi a fost dedicat covidului și  arată așa:

Dacă aveți nelămuriri despre ce și cum e reprezentat pe el, spuneți-mi și le clarific.

Important este că suntem în formulă completă și asta e tot ce contează. Sănătate!

Cică mâine începe școala. Online. Să râd sau să plâng?!

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “Panorama zilei”

%d