machetedidactice.com

Panorama zilei

Fălticeni, 17 aprilie 2020
Pandemie: 8067 infectați/ 411 decedați/ 1508 vindecați

O zi în care am stat mai mult pe la bucătărie unde am făcut diferite mâncăruri pentru ziua de Paște. Sunt migăloase și consumatoare de timp, dar acum e bine să fii ocupat, cât mai ocupat.

Afară cald și bine, mai multe albine și muște vizitându-ne de-a lungul zilei. Geamul stă mereu deschis și-s curioase și ele de ce mai meșterim noi pe aici.

În pauzele de bucătărit am recitit poveștile scrise de Regina Maria și odată cu ele ne-am amintit de vacanțele petrecute la Balcic. Poate reușin și anul acesta să ajungem, cine știe?! M-a mai întrebat cineva de ce tot mergem în această destinație, dacă nu ne-am plictisit, dar acolo nu ai cum te plictisi nicicum. E ca un paradis cel puțin în perioada de vară însă cred că iarna marea dă spectacole de neratat zi de zi. Are ceva aparte acel loc, asta-i mai mult decât clar!

Am meșterit și un craft legat de această destinație la care-mi stătea gândul de câțiva ani iar asta m-a bucurat. De asemenea, am mai cusut și alte materiale tot cu sărbătorile ce stau să vină și poate reușesc să povestesc despre ele mâine. Simt nevoia în permanență să fac câte ceva, să nu stau nici un pic pentru că mă deconectează de la toate gândurile aiurea care-mi tot dau târcoale.

Suntem în formulă completă și asta este tot ce contează. Sănătate multă!

Lasă un răspuns

%d