machetedidactice.com

„Copila soare” – Poveștile Reginei Maria * poveste audio

În prima vizită pe care am făcut-o la Balcic, nu am putut rata o vizită la castelul Reginei Maria. Am fost așa de impresionată că l-am vizitat din nou în anul cea urmat. Și în această vară aveam în plan să mergem tot acolo, dar nu molima ce ne-a cotropit pe toți nu știm cum vor mai sta lucrurile și ce se va întâmpla până atunci.

Am prins zile minunate și am putut zăbovi preț de câteva ore bune în incinta acestui minunat loc. Modul în care este construit, marea care se sparge de țărm aducând cu ea atâta zbucium, grădina botanică cu exponate de o frumusețe rară, aleile pline de ornamente florale te îndeamnă la cunoaștere și aprofundare a celor văzute, auzite, simțite. Atunci am cumpărat și această carte, din care astăzi vă voi citi o poveste,

dar și niște monede aniversare.

 

M-am gândit mult ce anume să fac cu ele pentru a nu zace într-un sertar, însă nimic din ce mi-a trecut prin minte nu mi-a plăcut. Le-am lăsat în așteptare și între timp am mai intrat în posesia unor monede de 50 de bani pe care erau gravate pe o parte cei doi regi ai României, iar pe cealaltă, chipul Reginei Maria.

   

Le-am pus la păstrare pentru momentul când îmi va veni o idee de cum să le adun pentru a le putea prezenta și scoate în evidență. Și iată că astăzi ideea mea s-a materializat .

La confecționarea acestui craft am folosit:
o ramă
foi de fetru de două culori alb și roșu)
cele patru monede pe care le aveam
chipul Reginei Maria pe care l-am luat de acolo ca souvenir, sub formă de card poștal
bandă dublu-adezivă

Pentru că eram în atmosferă, am citit cu voce tare, pentru cei care doresc să audă, una dintre cele patru povești pe care le cuprinde această carte.

 

Nu cred că întâmplător s-au petrecut toate chiar astăzi.
Audiție plăcută și multă sănătate!

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “„Copila soare” – Poveștile Reginei Maria * poveste audio”

%d