machetedidactice.com

Calendar de Advent 2019

Printre picături am reușit să meșteresc Calendarul de Advent de anul acesta, deoarece Luca îl adoră, pur și simplu. Pentru că timpul a fost zgârcit cu mine și nu am reușit să mă mobilizez pentru a face ceva mai elaborat, am optat să fac ceva simplu și de efect, zic eu.

În căutările mele de materiale necesare machetelor, mi-au atras atenția niște cartoline destinate etichetărilor darurilor, dar mi-au plăcut foarte mult și am hotărât să le folosesc.

Am cumpărat 2 seturi, pentru că unul nu a fost de ajuns și am lipit numere pe ele, de la 1 la 24.

    

Pe spate am atașat niște întrebări, în limba engleză, în care cerințele sunt diverse de la te înregistra cum cânți un colind, la povestea de iarnă preferată, meșterirea unui craft ori a unui dulce specific sărbătorilor și altele pe care le veți afla la momentul respectiv.

 

După ce am terminat de atașat toate întrebările, am pus cartolinele pe instalația luminoasă ce deja clipește de o săptămână aici, la biroul lui.

A fremătat mult atunci când l-a văzut și abia așteaptă ziua de mâine pentru a citi și da curs primei întrebări. Care va fi ea? E surpriză!

Luna sărbătorilor a sosit și e atâta bucurie. Să le trăim la maximum, în tihna căminului alături de cei dragi!

 

 

Lasă un răspuns

%d