machetedidactice.com

Elsa și povestea ei

Frozen este cea mai mare lovitură pe care a dat-o pe piață compania Disney, mulțumită în mare parte uneia dintre eroinele sale, frumoasa regină de zăpadă Elsa.
Filmul și coloana sa sonoră sunt foarte elaborate și vaste ca întindere și au fost lucrate în amănunt pentru a revigora o poveste încă iubită.

Piesa „Let It Go” a ajutat la propulsarea acestui film și a poveștii la niveluri greu de întrecut.

Iată opt curiozități despre Elsa și cum se raportează ea la celelalte prințese din panoplia animațiilor Disney.

1. Numele ei complet este Elsa Regina zăpezii din Arendelle

.

2. Personajul se inspiră din povestea lui Hans Christian Andersen, „Crăiasa Zăpezii”. Elsa este al doilea personaj cel mai important, Anna fiind cel principal.

3. Se presupune că Elsa a fost  inspirată de Grace Kelly, o actrița americană care a ajuns prințesa de Monaco, căsătorindu-se cu prințul Rainier al III-lea de Monaco și renunțând la cariera ei strălucitoare.

4. Planul inițial era ca Elsa să aibă părul de culoare închisă înainte de a finaliza transformarea ei în Frozen. De asemenea, avea să fie altfel coafată într-un stil mai modern, idee la care s-a renunțat mai apoi.

5. Surorile, pentru că Anna și Elsa sunt surori, iubesc ciocolata și sunt pistruiate.

6. Pentru a realiza pieptenătura Elsei a fost nevoie de crearea unui nou software ceea ce a creat o marcă înregistrată.

7. Alături de Anna, Elsa urmează să fie recunoscută oficial ca fiind o prințesă Disney. Elsa va fi a 13-a prințesă Disney.

8. Elsa este a doua prințesă Disney care are puteri supranaturale. Rapunzel este celălaltă.

Alături de Elsa și Anna, în poveste mai apar Olaf – un om de zăpadă nefericit, Kristoff, un ren loial și  Prințul Hans .

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “Elsa și povestea ei”

%d