machetedidactice.com

Se simte cum se apropie sărbătorile

Da, a sosit și aici primăvara, chiar dacă vântul care bate e al naibii de rece. Eu sunt cu ochii mai mult spre cer, pentru a nu pierde spectacolul oferit, dar și pentru a putea vedea dacă arborii toaletați au puterea să-i ierte pe cei care au procedat așa cu ei. Eu le țin pumnii, arborilor, și dacă mi-ar transmite cum pot să-i ajut, aș interveni imediat.

  

  

Precum se observă în imaginile de mai jos, ei au fost toaletați în etape diferite, cel de-al doilea având răgazul de a avea niște vlăstare. Primul, încă nu. 🙁

Dar am găsit și ceva aliați: un batalion de lăcrămioare care au lăncile scoase la înaintare, gata să intervină la nevoie.

Pomeneam de faptul că se simte apropierea sărbătorilor. Și odată cu ele se văd și elemente specifice.

Am meșterit și eu, pentru oameni dragi, câteva machete în care am pus tot ce am eu mai bun. Sunt curioasă cum vor reacționa copiii și cum anume se vor juca cu ele.

 

     

Găinușa îi va provoca pe cei mici la joc, iar despre asta am mai vorbit atunci când eu însămi m-am jucat alături de Luca, iar cum a decurs puteți citi în articolul de mai jos. Evident că se poate adapta jocul în funcție de nivelul la care se află cei mici. La noi a fost super interesant.

„Găina și (ne)cazurile ei gramaticale

Așa de curios a fost de cum se va desfășura treaba, că s-a ivit și un iepuraș. Va povesti el mai târziu toate impresiile.

Important este să ne jucăm alături de copii și să le alocăm timp.

Lasă un răspuns

%d