machetedidactice.com

Ștrumfii detectivi

Zilele trecute am trimis un colet la Prahova și el a ajuns în ultimul hal. Au reușit să rupă cutia și odată cu ea și machetele din interior.
Am mai avut situații din acestea, mă refer la machete deteriorate în interior, dar așa ca acum nu s-a mai întâmplat.

  

Am purtat mai multe discuții cu doamna și după ce am analizat stricăciunile, am încercat să vedem ce anume se poate face pentru a îndrepta situația. M-am oferit să le refac, dar doamna nu a dorit, drept pentru care am învățat-o cum le poate repara. Știu, una este când lucrezi și alta când explici, chiar dacă dai toate detaliile fără a omite nimic. Și, mi-a ascultat sfaturile, reușind să mai dreagă câteceva.

Pentru că am fost extrem de supărată, am căutat să mă revanșez, cumva, și uite așa am ajuns să trimit niște strumfi în recunoaștere. Să vedem, la un bis, dacă domnii de la curierat vor proceda la fel. I-am trimis pe ei pentru că am aflat că grupa doamnei așa se numește.

  

Nu am uitat să pun un bilet pe colet, față-verso, iar ce am transmis în el puteți afla citindu-l.

Iar de data asta totul a decurs normal spre bucuria mea, în primul rând. Am priceput de la băieții de aici că nu au ce face, că se întâmplă asemenea lucruri pentru că se trimit colete ambalate necorespunzător, că nefiind stivuite corespunzător în timpul transportului se mai dărâmă, iar cele fragile și delicate ajung să fie strivite de motoare ori pachete foarte grele. Ei spun că dacă trimiți ceva fragil, cutia trebuie să fie de lemn, un soi de sicriu mi-a venit în minte, dar dacă aș apela la această variantă, ar costa ambalajul de nu știu câte ori mai mult decât machetele.

Eu cred că  dacă ar exista un pic de atenție și bunăvoință, asemenea lucruri nu s-ar întâmpla, dar se știe cum sunt manevrate aceste colete, mai ales când este vorba și de reducerile mega anunțate care tot dau năvală peste cumpărătorul român și sunt livrate mult după ce au fost comandate.

Important este că am rezolvat problema, rămânând cu inima împăcată și eu, dar și doamna. Îi mulțumesc pentru atitudine și abordare, pentru că a înțeles exact care era rolul meu în desfășurarea evenimentelor, iar asta nu-i puțin lucru. Contează atât de mult dialogul dintre părți pentru că se pot rezolva toate cu ajutorul lui. Sănătoși de-am fi!

Lasă un răspuns

%d