machetedidactice.com

La mulți și sănătoși ani!

În noianul de urări de bine, sănătate și tot ce-i mai frumos, mă gândesc ce minunat ar fi ca aceste gânduri să fie mereu, zi de zi, nu doar la cumpăna dintre ani. Dacă se vor strecura între atâta încrâncenare și respingere, ură și revoltă, nu are cum să nu reușească a schimba ceva. Bunătatea are capacități magice pentru că vindecă de ambele părți: și pe cel care o primește, dar și pe cel care o oferă. Iar din nefericire unii dintre noi nu sunt capabili să o primească așa cum vine, fără a o judeca eronat.

Să vă fie Anul Nou, pe care-l vom începe nu peste multe ore, așa cum vi-l doriți, pentru că fiecare are alte priorități, viziuni, așteptări.

Eu una îmi doresc să nu fie mai rău ca cel pe care-l încheiem și să mă pot bucura de viața asta pe care am fost invitată să o trăiesc. Nu că m-ar fi întrebat cineva, ci așa a fost dat, eu la rându-mi oferind alte două pentru a fi trăite.

Vă mulțumesc celor care m-ați avut în gând, poate că alături de un zâmbet, și vă mulțumesc că mă ajutați să-mi înfrumusețez existența învățând de la fiecare.

La mulți ani!

Lasă un răspuns

2 gânduri despre “La mulți și sănătoși ani!”

%d