machetedidactice.com

Timp de calitate poți petrece oricând

Daaa, știu!
Câte voci nu am auzit, de-a lungul timpului care spuneau că timpul cel și cel mai de calitate îl petreci în vacanțe. Oi fi petrecând și atunci, dar tot așa, la fel de bine, timpul de calitate îl petreci atunci când faci activități care te ajută să înțelegi mai mult, îți completează cunoștințele, îți deschid noi orizonturi.
Atunci, totul are un gust aparte, de neuitat.
Pentru fiecare dintre noi, timpul de calitate îl umplem cu activități diferite, pentru că și noi suntem diferiți. Evident că există și pasiuni comune, dar atunci când ești adult ai cumva setate prioritățile, nu mai ești într-o căutate febrilă.
Ori ești?
Pentru mine, meșterirea machetelor reprezintă un timp de calitate. Are toate ingredientele care mă fac fericită: confecționez cu pasiune, niciodată altfel, dau curs unor noi provocări și mai câștig și un bănuț de pe urma meșterelii mele. Nu de fiecare dată, dar nu numai plata este imperios necesară ci și altceva, acțiuni care să ostoiască sufletul. Al meu și al altora. 🙂

Iată ce am meșterit eu, nu de mult. N-aș fi crezut niciodată că voi fi solicitată să confecționez așa ceva. Însă a fost o bucurie.
Dulce bucurie. 🙂

Dimensiunea machetei este de 200X125 centimetri.

Lasă un răspuns

%d