machetedidactice.com

Advent 2017 * Ziua cu numărul 8

De obicei ziua pe care o parcurgi parcă are ceva, un aer aparte, care o face mai frumoasă ca cea de ieri. Ori, poate, pentru că te apropii de marea sărbătoare să te facă să o percepi așa?

La întrebarea „Ce îți place să faci cel mai mult?” răspunsul a fost legat tot de calendarul acesta.

Cartea de astăzi este una delicată și la înfățișare și la conținut. E o poveste clasică și nu știu dacă e cineva care s-o știe și să n-o îndrăgească. The Tale of Peter Rabbit by Beatrix Potter.

Exemplarul acesta e o variantă de Crăciun atât de delicată încât noi o considerăm o bijuterie.

În ciuda faptului că știa povestea, Luca a citit-o cu clinchete în glas, și am pus-o pe seama faptului că este în limba engleză.

This stunning Christmas version is the perfect Christmas gift.

The Tale of Peter Rabbit, first published by Frederick Warne in 1902, endures as Beatrix Potter’s most popular and well-loved tale. It tells the story of a very mischievous rabbit and the trouble he encounters in Mr McGregor’s vegetable garden!

Re-originated in 2002 to mark the centenary of publication, six illustrations were restored, four that were removed in 1903 to make room for endpapers and two that have never been used before, Beatrix having initially prepared more illustrations than could be accommodated in the original format.

Un final de săptămână liniștit, asta vă dorim!

Lasă un răspuns

%d