machetedidactice.com

Idei pentru mămici – Un răsărit cum de mult îmi doream să prind

Răsăriturile sunt fascinante de oriunde le-ai privi. Mi-aș fi dorit ca în bagajul meu vizual să existe și imagini pe care să le pot asocia amintirilor personale legate de acest subiect din mai multe locuri fie ele că sunt piscurile munților ori ținutul ghețurilor veșnice. Darpentru că până acum nu am avut această șansă, savurez la maxim toate oportunitățile pe care le pot atinge nu numai în vis. Și astăzi, 25 iunie 2017, am avut o așa șansă.

Despre detaliile acestei întâmplări voi povesti mâine, dar nu vreau să treacă ziua fără ca ele să nu fie consemnate aici, măcar la nivel imagistic. Iată cum a fost!

Ora 3:45 minute – plaja din Mamaia Nord era aproape pustie. Câteva acorduri tari răzbăteau de la o terasă și o mână de petrecăreți întârziați nu erau deciși dacă să plece.

Soarele își va face apariția, astăzi, 25 martie 2017, la ora 5 și 55 de minute. Așteptăm cu nerăbdare dar mai ales, înfrigurați.

Și a sosit. Ca o minge incandescentă plină de energie. Viața în persoană. Pentru că a fost un soi de ceață, nu s-a dezvăluit din prima.

Noi? Ne-am hrănit simțurile cu trăiri ce numai cei iscuiți le pot relata. Dar ne-am bucurat nespus!

Și pentru că marea reprezintă slăbiciunea noastră, vom căuta să savurăm fiecare clipit și fiecare respirație așa cum se cuvine. Poftiți alături de noi. E tămăduitor!

 

Lasă un răspuns

%d