machetedidactice.com

Machete didactice – Aniversare cu trei lumânări

Ioi, au trecut deja trei ani și nici nu am știut când!
Trei ani în care s-au întâmplat atât de multe și despre care, nu de puține ori, blogul îmi reamintește. Clipele petrecute alături de copiii mei, de prietenii dragi pe care i-am vizitat, locurile în care-am ajuns pentru a ne bucura sufletul și mintea, însemnările despre cărțile pe care le-am citit dar mai ales colaborările avute.
Nu au fost foarte multe dar cele care s-au derulat au avut un farmec aparte. Inedit!
În ultimul an, am hotărât să adaug un capitol unde să scriu părerile mele de cititor. Fără a avea pretenție la noțiunea de recenzie, în postările cu pricina veți citi mai mult despre sentimente. Dealtfel, toată viața mea este învăluită în sentimente. Odată cu înaintarea în vârstă am ajuns să descopăr că empatia mea a crescut alarmant. Sunt momente în care aproape că nu reușesc să o gestionez, iar anii care se adună în spinare nu fac decât să acutizeze starea.
Băiatul plecat departe de mine, furtuna hormonală din care nu mai reușesc să ies, multitudinea de provocări cotidiene fac ca totul să se desfășoare în cel mai alert mod cu putință.
Dar scopul deschiderii acestui blog a fost acela de a aduce în fața cititorilor pasiunea mea, dragul meu pentru copii și investiția care se poate face în această direcție, adică în educația lor.
Am reușit, conform spuselor colaboratoarelor mele și reverberațiile muncii mele pasionale au ajuns și la mine. Continui să confecționez machete didactice cu o pasiune mistuitoare, de-a dreptul copleșitoare. Sunt momente în care încerc să răspund la întrebările altora; cum de nu m-am plictisit, cum de nu-mi vine să le dau dracului și să fac altceva.
Nu știu ce să răspund, pentru că … nu m-am plictisit. Pur și simplu așa simt. Nu m-am plictisit, deloc. 🙂 Din contră, îmi doresc provocări noi, proiecte mai elaborate la care migala și răbdarea să facă diferența.

Așadar, la zi festivă, am avut un moment în care machetele mele au cerut o poză de grup. Nu pot cuprinde totalitatea lor, dar cele care nu și-au luat încă zborul au dorit asta. Am fost doar noi, ca de multe alte dăți și ne-am maimuțărit nițel. Bine că nu se aud și comentariile. 🙂

Machete 3 ani aniversare

Blogul a rămas în continuare o preocupare care-ți răpește mult timp, dar după ce trec peste tine niște ani privești mai detașat. Încordarea de la începuturi a fost înlocuită cu o stare mai calmă, asta și pentru că o dată învățat un lucru ți-e mai ușor să-l stăpânești. Am încercat să păstrez și frecvența postărilor dar și să mai diversific temele.

Machete 3 ani aniversare1

Mulțumesc celor care au bunăvoința să-mi aloce din timpul lor câteva clipe, așa cum doresc a le mulțumi și celor care lasă câte un comentariu ori un like. E foarte important în economia activității să primești asemenea semne.

La mulți ani! blog de suflet. 🙂 Voi continua să explorez, la fel ca și până acum. Un singur lucru diferă; e mai multă maturitate fără a lipsi copilăria.

anniversary-2x

Lasă un răspuns

5 gânduri despre “Machete didactice – Aniversare cu trei lumânări”

%d